Зв'язатися з менеджером можливо за номером +38-093-42-199-58

Fish market text логотип

phone +380933858279

gmail ua.fish.market@gmail.com

Адреса для самовивозу

Одеська обл, село Дофінівка

Свіжоморожена риба

Заморожування риби - найбільш ефективний і надійний спосіб консервування риби, що дозволяє зберегти в значній мірі її початкові харчові та смакові властивості на тривалий час. Заморожування також застосовується для підготовки до подальшого відділенню вологи з риби механічним або тепловим способом, наприклад, лиофилизацией. Перед заморожуванням рибу сортують за розмірами, обробляють (або залишають цілою), миють і дають стекти. Рибу заморожують неразделанной (круглої), потрошёной з головою (колодка), потрошёной обезголовленої, у вигляді тушок, шматків (стеків), філе і фаршу. При заморожуванні риби більша частина капельножидкой вологи в тканинах риби перетворюється в лід, який пригнічує діяльність мікроорганізмів і ферментів на поверхні і в тканинах риби. Якість, готового до вживання продукту, безпосередньо залежить від початкових характеристик свіжої риби, тобто від її заготівлі. Чим свіже риба, тим смачніше буде копчений продукт. Наш інтернет-магазин fish-market є основним представництвом імпортера риби. Ми поставляємо свіжоморожену морську рибу в Україну, прямо з Атлантичного океану. Саме тому, гарантуємо збереження свіжості і смакових якостей товару, представленого на сторінках сайту.

Суха (шокова) заморозка риби застосовується для збереження всіх корисних властивостей, свіжість продукту і його подальшого транспортування. Сучасні рибальські судна обладнані морозильними камерами, де і відбувається глибоке заморожування рибопродукції. Цей вид заморозки називають - морський, від моменту вилову до обробки проходить близько трьох годин. Після розморожування продукція зберігає текстуру і всі смакові, харчові якості.

Шокова заморозка риби, морепродуктів - спосіб сухий, штучної заморозки, є найбільш технологічним і затребуваним. Оскільки, це вимагає короткого часу і максимально зберігає харчові властивості продукції. У морозильних камерах з температурою до - 30 С ° з сильним обдувом здійснюється шокова заморозка. При такій технології продукція кристалізується на сприятливому молекулярному рівні, не пошкоджуючи тканини вихідних молекул, що сприяє збереженню її природного вигляду і смаку. Суха заморозка вважається ідеальним способом збереження свіжості продукту.

У нас великий вибір свіжомороженої риби ми завжди відкриті до сотруднічетву з власниками бізнесу та приватними особами.

Купити свіжоморожену рибу оптом ви зможете в нашому інтернет-магазині. До кожного клієнта намагаємося знайти індивідуальний підхід, підібрати зручні умови покупки і доставки. Доставляємо по всій Україні, партнерами Нова пошта. За бажанням, можете забрати своє замовлення самостійно, з основного складу в місті Одеса, при цьому, особисто оцінити умови виробництва, зберігання свіжомороженої та готової продукції.

Вкажіть Ваші контакти

Ваше повідомлення

Ваша заявка успішно прийнята!

Протягом 15 хвилин
з Вами зв'яжеться менеджер.

Дякуємо за Довіру)

Call POPup form

Viber