

Коптимо під замовлення.


Заготовлена Методом Шоковою (сухої) заморозки!
Розмір/вага упаковки | 10 кг, 20 кг |
Країна виробник | Перу/Китай |
Характеристика кальмара |
- ваговий, кальмар трубками IQF заморозка 10 кг/упаковка; - кальмар філе заморозка пластом 1-4 кг/шт; - кальмар обрізки, шматки заморозка пластом 22 кг/упаковка. |
Тара | картонний ящик вагою 10 кг або 20 кг. Можливо вакуумне пакетування будь-якої ваги. |
Регіон вилову | Східно-Китайське море, Тихий океан. |
Спосіб заморозки | Шокової (сухої) заморозки |
Зберігання | може зберігатися в температурному діапазоні від -2 до + 2 ° С до 14 днів, а якщо зберігати при температурі -18 ° С, то її збереження збільшується до 24 місяців з моменту першої заморозки. |
Доставка |
- оптові доставки по Україні обговорюються індивідуально; - доставка в регіони України партнерами Нова Пошта; - самовивезення в Одеській області, с.Дофіновка. |
Кальмари - безхребетні молюски із загону десятірукіх головоногих. У кулінарії використовуються маленькі особини. У їжу йде тушка і щупальця. М'ясо кальмара гладке, пружне. Тельці рожеве або фіолетове. Кальмарів можна варити, тушкувати, додавати в салати з морепродуктів. Їх смажать у клярі, висушують і подають як закуску до пива. Консервовані кальмари можуть бути у власному соку або олії.
М'ясо кальмарів має неповторний смак і значною поживною цінністю, а народні цілителі навіть використовують його в лікувальних цілях, називаючи кальмара «морським женьшенем». У кальмарах виявлено велику кількість білків, вітамінів (В6, С, Е, РР), а також поліненасичених жирів, які мають величезну поживну цінність і необхідні для збалансованого харчування.
Кальмар купити пропонує наш інтернет-магазин. Чому ви повинні обрати саме нас? На це питання є переконлива відповідь:
- Ми є одним з імпортерів риби і морепродуктів в Україні. Саме з цієї причини, маємо доступні ціни на товар;
- При підготовці кальмарів термічна або хімічна обробка виключається;
- Вам буде вигідно працювати з нами, якщо ви є власником бізнесу, точок з роздрібного продажу риби, морепродуктів або маєте вихід на місця громадського харчування, кафе, ресторани та паби;
- Як представник постачальника, ми шукаємо покупців для побудови довгострокових відносин, тому, до кожного намагаємося підібрати особливий підхід.
Кальмари використовуються для приготування великої кількості страв: їх можна варити, тушкувати, смажити, фарширувати, сушити, запікати і маринувати. М'ясо кальмарів додають у всілякі салати, використовують для приготування фаршу для пирогів, голубців, пельменів і рулетів, а також для суші.
У нас передбачена доставка по всій території України, партнерами Нова Пошта. Також, ми пропонуємо самовивезення, готового до відвантаження товару, зі складу в Одеській області с.Дофіновка, згідно з домовленістю.
Відкриті до співпраці з дистриб'юторами та компаніями-переробниками риби.