Зв'язатися з менеджером можливо за номером +380662109111

Fish market text логотип

phone +380662109111

gmail ua.fish.market@gmail.com

Адреса для самовивозу

Одеська обл, село Дофінівка

Риба холодного копчення

Існують різні способи заготівлі морепродуктів, що користуються великою популярністю серед населення. Хтось полюбляє рибу смажену, слабо солону, на пару, а хтось віддає перевагу консервам або відводить душу холодне копчення риби. Якість готового до вживання продукту безпосередньо залежить від початкових характеристик свіжої риби, тобто від її заготівлі. Чим свіжіше риба, тим смачніше буде копчений продукт. Наш інтернет магазин fish-market є основним представництвом імпортера риби - компанії «Титаніус». Ми поставляємо свіжоморожену морську рибу в Україну, прямо з Атлантичного океану. Саме тому, гарантуємо збереження свіжості та смакових якостей товару, представленого на сторінках сайту.

Технологія холодного копчення риби має свої жорсткі правила, які описує ДСТУ риба холодного копчення, технічні умови якого введені у 1998 році. Згідно з умовами, риба може коптитись цілком (якщо не перевищує ваги в два кілограми), з видаленими зябрами, з відтятою головою, очищена від нутрощів та розділена на частини. Особливо великим рибам по череву та по спинці роблять надріз, для якісного копчення зсередини.

Щоб отримати сертифікований готовий продукт, необхідна коптильня для холодного копчення риби. Переважно, в холодному копченні використовується жирна риба, через те, що при обробці вона зберігає максимум корисних речовин та розкриває свій багатий смаковий потенціал.

Перш, ніж приступити до копчення, рибу готують, використовують свіжу або розморожену свіжоморожену рибу. Попередньо її потрібно промити, очистити й засолити, згідно з інструкцією. Після чого вимочити, позбавивши м'ясо від зайвої солі, підсушити від крапель води, підсушити підвішеною (двоє-п'ять діб) та помістити в коптильню. Час копчення залежить від того, на скільки велика тушка. Холодного копчення риба, копчена цілою, готується довше, оскільки дим повинен прокоптити нутрощі й м'ясо вздовж хребта. Приблизний час від 12 годин до 7 діб, в залежності від розміру рибки. Температура копчення коливається від 23 до 28 градусів.

Риба холодного копчення корисна не для всіх, від подібного делікатесу варто утриматись тим, у кого є проблеми із сечовивідною системою та підшлунковою.

Купити рибу холодного копчення оптом ви зможете в нашому інтернет магазині. До кожного клієнта намагаємось знайти індивідуальний підхід, підібрати зручні умови покупки й доставки. До речі, оптовим покупцям доставка можлива на всій території України (в тому числі Київ, Житомир, Хмельницький, Суми, Харків, Дніпро, Полтаву, Луцьк, Тернопіль, Рівне, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці, Вінницю, Чернігів, Кропивницький, Запоріжжя, Львів, Херсон, міста Луганської та Донецької областей). За бажанням, ви можете забрати своє замовлення самостійно з основного складу в місті Києві, при цьому, особисто оцінити умови виробництва й зберігання свіжомороженої та готової продукції.

Ми відкриті до співпраці з переробниками та дистриб'юторами рибної продукції.

Вкажіть Ваші контакти

Ваше повідомлення

Ваша заявка успішно прийнята!

Протягом 15 хвилин
з Вами зв'яжеться менеджер.

Дякуємо за Довіру)

Call POPup form

Viber