Зв'язатися з менеджером можливо за номером +380662109111

Fish market text логотип

phone +380662109111

gmail ua.fish.market@gmail.com

Адреса для самовивозу

Одеська обл, село Дофінівка

Риба гарячого копчення

Копчена морська риба вважається однією із найбільш корисних серед інших способів її заготівлі. Завдяки мінімальній обробці вона зберігає максимум вітамінів, амінокислот, мікроелементів та смакових якостей. Після приготування, риба втрачає максимум 25% своїх початкових складових, смажена риба, для порівняння, майже 80%. З давніх часів, гарячого копчення риба - це був один зі способів зберегти швидкопсувний продукт на довгий час, у зв’язку із відсутністю морозильної камери, крім цього, це дуже смачно і поживно, особливо, в зимову пору року.

Для того, щоб копчена риба гарячого копчення вийшла смачною, важлива початкова висока якість сировини. Завдяки тому, що магазин fish-market, є представництвом компанії постачальника свіжомороженої риби «Титаніус», ми гарантуємо якість свіжого продукту й того, що технологія гарячого копчення риби витримана на всі 100%.

Як саме відбувається гаряче копчення риби в коптильні

Через те, що ми використовуємо свіжоморожений продукт, попередньо повністю розморожуємо його при температурі, наближеної до +5 градусів. Далі свіжу рибу ретельно промиваємо, видаляємо голову й нутрощі. Дрібну рибку залишаємо цілою, а особливо велику надрізаємо по спинці, щоб димом прокоптити все всередині, луска під час копчення не знімається.

Після підготовки риби, вона відправляється на засолювання. Після засолу, тушки звільняються від зайвої солі й рідини, відправляються в коптильню. Важливо, щоб між тушками риби була невелика відстань. Гарячий спосіб копчення значно швидший за холодний, дрібним рибкам вистачить тридцяти хвилин, а великим близько години. Це одна з переваг відмінності гарячого від холодного копчення. Температура приготування трохи більш як сто градусів. Щоб зрозуміти готова риба чи ні, звертаємо увагу на її колір, він повинен бути насичено золотистим. Як тільки ми отримуємо такий колір - вимикаємо коптильню, даємо рибі охолонути природним шляхом, потім провітрюємо близько години.

Для гарячого копчення переважно обирати мало жирні сорти риба, таким чином відкриваються їх неперевершені смакові якості.

Готовий продукт буде корисний людям, які страждають надмірною вагою й тим, хто дотримується низькокалорійного харчування, але не варто захоплюватися, через те, що сіль, яка присутня в м'ясі затримує вологу.

Купити рибу гарячого копчення оптом

Наш інтернет-магазин, пропонує купити не тільки свіжоморожену рибу, а й виготовлену способом гарячого копчення. Виконуємо гаряче копчення риби на замовлення, в потрібному вам об'ємі, від ста кілограм. Риба гарячого копчення купити, доступна по одному із вказаних номерів телефону, а також, за допомогою замовлення дзвінка через спеціальну форму на сайті. Ми намагаємось підходити до кожного замовника індивідуально, виходячи з розміру замовлення та способу доставки. До речі, для оптових покупців доставка можлива в будь-яке місто України (в тому числі Київ, Львів, Одеса, Миколаїв, Рівне, Полтава, Суми, Чернівці, Черкаси, Херсон, Івано-Франківськ, Тернопіль та інші великі міста), в обласні центри доставка за попередньою домовленістю.

Ми відкриті до співпраці з дистриб'юторами та для тих, хто використовує рибу у власному виробництві.

Вкажіть Ваші контакти

Ваше повідомлення

Ваша заявка успішно прийнята!

Протягом 15 хвилин
з Вами зв'яжеться менеджер.

Дякуємо за Довіру)

Call POPup form

Viber