Камбала Азовська – «молодша сестра» чорноморської камбали-калкана, азовська різновид цієї відомої на весь світ пласкої риби. У неї дуже ніжне і смачне м’ясо, набагато приємніше, ніж м’ясо чорноморської або океанічної. Незаперечною перевагою перед іншими рибами також є те, що у камбали немає дрібних кісток. Ми ж пропонуємо Вам купити свіжоморожену камбалу гуртов для роздрібного продажу!
Особливості риби
Філе азовської камбали добре підходить для запікання (особливо з травами), гасіння і смаження, також підійде в якості компонента для рибних салатів. Філе можна нарізати для рулетів з начинкою і подавати як легку закуску, а можна перетворити в фарш і зробити рибні котлети. Смажити краще всього в маслі, попередньо обваляти в борошні.
Азовська камбала менше своїй чорноморській «сестри», і виростає максимум до 45 см в довжину (приблизна довжина руки дорослої людини від кінчиків пальців до ліктя). У неї тіло у формі ромба з округлими краями, з боку очей покрито дрібними горбиками.
Як і у низки інших риб, м’ясо камбали містить Омега-3 жирні кислоти, які надзвичайно корисні для організму людини. Багато в ній вітамінів, мікро- і макроелементів. Невелика кількість жиру (3% на 100 г продукту) і кількості калорій (близько 85-90 кКал на 100 г) робить камбалу відмінним дієтичним продуктом.
Білок цієї риби, на відміну від тварини, легше і швидше засвоюється організмом. Його в камбалі близько 20%. Ряд корисних речовин допомагає при бронхіті, захворюваннях щитовидної залози, знижує рівень холестерину в крові. Вживання камбали в їжу позитивно впливає на стан зубів, нігтів і волосся, служить профілактикою атеросклерозу і ракових захворювань.
Чому слід купувати рибу оптом у нас?
Якщо Вас цікавить ця риба, купити Камбалу Азовську без зусиль зможете на нашому сайті. Ми пропонуємо свіжоморожений товар гуртом. Переваги роботи з нами такі:
1. Ціна камбали риби у нас – найкраща пропозиція, так як це продукт шокової заморозки. Під час процесу заморозки маса тушки максимально зберігається, а також тканини риби залишаються в первозданному вигляді - мінімальна кількість клітин руйнується. Також шокова заморозка дозволяє зберігати продукт довше, ніж зазвичай - 24 місяці з моменту заморозки. При такому типі виморожування риби потенційні патогенні організми не зберігають життєздатність і швидко гинуть.
2. Наша перевага в тому, що наші рибаки самостійно виловлюють камбалу в Азовському морі і відразу передають нам для заморожування, тому якість риби на високому рівні.
3. Ми привеземо Вам рибу за допомогою сертифікованих вантажних автомобілів, які відповідають стандартам якості.
4. Риба приїде до Вас на найкращому вигляді в цілості й схоронності.
5. В Україні ми співпрацюємо з багатьма великими містами, ми відправляємо по всій Україні партнерами Новою поштою, пакуємо в термоупаковку.
Станьте і Ви власником високоякісного продукту за доступною ціною – приєднайтеся до сотень задоволених клієнтів!
Залишити коментар